top of page
  • Foto van schrijverJeroen de Wit

Droomplek te koop!!!

Op het moment dat we langskwamen op de plek renden de paarden naar ons toe. Wat een welkom! De plek voelt erg goed aan en het lijkt wel alsof hier iets niet kan wachten om geboren te worden. als een soort van kiemplantje die niet kan wachten tot ie bovengronds kan groeien. Zo voelt het voor ons ook, we kunnen niet wachten om te beginnen en de plek een stukje mooier te maken. In deze blog lees je hoe de plek eruitziet.


De Plek

Op het moment van schrijven staan er 3 oude schuren op het terrein en 1 beheerderswoning met bijgebouw voor een eventuele bed & breakfast. Het terrein beslaat een oppervlakte van bijna 8 hectare. Voor je beeldvorming: dit zijn ruim 11 voetbalvelden (!). 1 schuur wordt gebruikt als manege voor paarden, 1 schuur staat leeg en was ooit een oude kippenschuur en de derde schuur als hooischuur. Zie foto’s hieronder voor een impressie:


Op de foto’s ziet het er wellicht grauw uit, het was immers ook hartje winter. Toch had de plek iets magisch wat voelbaar was als je er overheen liep. We besloten er volledig voor te gaan met 2 andere geïnteresseerden en pakten deze unieke kans met beide handen vast. Nu is het tijd om met de gemeente de mogelijkheden te verkennen, middels een vooronderzoek.


Hoe dit verder verliep, lees je in de volgende blog: Met de gemeente aan de slag.20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page