top of page

Project

image-3_edited.jpg

Het Plan

Momenteel implementeren we onze missie aan de rand van de Veluwe, waar we natuurlijk geïnspireerde huizen en gedeelde voorzieningen bouwen. Ons doel is om een ruimte te creëren waar vier tot vijf huishoudens kunnen wonen, in harmonie met de omgeving.

De Plek

Gelegen in Voorthuizen, aan de rand van de noordwest Veluwe, bevindt De Zevenbergjes zich op een voormalige manege met 7,7 hectare landbouwgrond. Hier transformeren we het landschap, creëren we nieuwe leefgebieden en herstellen we ecosystemen. (zie foto's hieronder)

IMG_5325 2.HEIC

Oude situatie

De manege op het terrein en verschillende oude schuren.

Nieuwe situatie

Uiteindelijk wordt op dit terrein 11 voetbalvelden aan mooie wilde natuur gerealiseerd, natuurinclusieve landbouw en natuurhuisjes die opgaan in het landschap.

rs45750_averbode-ven_3-scr.jpg

Gemeenschappelijke Voorzieningen

Naast woningen creëren we gedeelde ruimtes voor gemeenschappelijk wonen, waaronder een trainingsruimte, een keuken met Farm2Table, een kas en meer. Deze voorzieningen bevorderen verbinding, samenwerking en gemeenschapsgeest.

Kenmerken van Huizen en Gemeenschappelijke Ruimtes

Onze huizen zijn gebouwd met lokale ecologische materialen, naadloos geïntegreerd met de natuur. Elke woning is ontworpen om zelfvoorzienend te zijn in water en energie, met natuurlijke schuilplaatsen en tuinen die vriendelijk zijn voor wilde dieren

Ontdek jouw plek

Ben je klaar om je eigen natuurwoning te bouwen aan de rand van de Veluwe?
Deel je onze passie voor natuur, ecologisch bouwen en gemeenschap?
Lees dan snel verder:

Je voelt dat het anders kan. Om weer te leven zoals het bedoeld is om te leven. in overeenstemming met wie je echt bent! Je bent bereid om de wereld te laten zien dat het kan, door het te doen. En zelf de verandering te zijn die je wilt zien. 

  • Je gaat aan op de droom (datgene wat je hierboven hebt kunnen lezen). Voor deze droom wil jij volledig gaan! 

  • Je bent ondernemend. Hebt ambitie om je eigen natuurwoning te bouwen en actief bij te dragen aan het gezamenlijke erf. 

  • Je wilt hoeder zijn van de natuur en samen bijdragen aan het bevorderen hiervan. 

  • Je hebt eigen geld tot je beschikking en/of hebt toegang tot investeerders om onafhankelijk van het bankensysteem te zijn. 

  • Je leeft op een holistische manier met betrekking tot je eigen gezondheid, zowel fysiek, mentaal als spiritueel. 

  • Je wilt het leven vieren! 

 

Ben jij degene die op alle punten aansluit? Klik dan op onderstaande knop om naar de vragenlijst te gaan en dan zullen wij contact met je opnemen:

bottom of page